Vinnarna i Mora Shower Sessions är utsedda

Vår tävling Mora Shower Sessions är avgjord. Vinnaren blev ingen mindre än Engla Pettersson som kammade hem Mora-produkter till ett värde av 50 000 kronor. Andraplatsen gick till Joel Häggberg som i och med det vann en egen studioinspelning. Stort grattis!

I Mora Shower Sessions efterlyste vi Sveriges bästa duschsångare i samarbete med Nikki Amini som var jury. De som gjorde bäst intryck på henne var Engla Pettersson från Jönköping och Joel Häggberg från Gärv, utanför Gagnef. Engla fick välja ut produkter för 50 000 kronor ur vårt sortiment för både kök och badrum. Vi hoppas att hon får stor och långvarig glädje av dem.

Joel Häggberg går sista året på Rytmus Musikgymnasium i Borlänge med inriktning Låtskrivarlinjen. Genom andraplatsen i Mora Shower Sessions kom han ett steg närmare sin dröm – att bli artist och få skriva sin egen musik. Som andrapristagare vann han en studioinspelning på Atlantis studio i Stockholm, där bland annat ABBA spelat in några av sina mest kända låtar.

Här nedan kan ni se ett klipp från inspelningen. Visst är han helt otrolig! Vill du lyssna på hela låten kan du göra det här.

>>Se videoklippet här<<

Vi vill rikta ett stort tack till alla duschsångare från hela Sverige som var modiga nog att skicka in sina bidrag. Mora Shower Sessions fick en stor spridning i sociala medier och kampanjsajten hade närmare 50 000 besökare, vilket vi är väldigt glada över.