Sober design möter blandare i världsklass – nu lanserar Mora Armatur INXX II

Med INXX II har Mora Armatur tagit ännu ett steg framåt. Här möter innovativ teknik och tidlös form framtidens behov. Nära 100 år av passion, hantverk och tradition har förvandlat klassisk design till en vattenupplevelse i världsklass.

– Vi har jobbat hårt med serien MORA INXX II för att få fram produkter som har en helt oslagbar prestanda. Just kombinationen av hög kvalitet, sober design och komfort gör INXX II till den ultimata serien, både i professionella miljöer och i hemmet, säger Marina Morell, produktchef på Mora Armatur.

Elegant design – med en palett av naturnära nyanser
INXX II är en komplett serie med kranar och duschar för badrum och kök. Unikt för serien är den stora variationen av färgnyanser med möjligheten att välja bland mjuka eller raka former samt olika höjder för tvättställsblandarna.

Färgtonerna går i en naturnära skala, med krom- och mässingstoner i matta och lackade nyanser. Med denna breda palett av färger passar INXX II såväl in i neutrala, skandinaviska rum som i rustika miljöer och mer solida, funkisinspirerade utrymmen.

Marknadens bästa dusch
Med INXX II har Mora vidareutvecklat duschblandaren, där prestandan nu har nått nya höjder. Estetiken går hand i hand med den sköna komforten, både för tak- och handdusch.

– Duschblandaren reagerar på minsta lilla förändring i tryck eller temperatur och anpassar sig automatiskt under användning. Detta i kombination med den stora taksilen gör det verkligen till världens skönaste duschupplevelse, säger Marina Morell.

Långlivade produkter
Serien INXX II är framtagen för att klara vardagens utmaningar – i många år. Både för professionella storkök, offentliga anläggningar såväl som i hemmabadrummet. INXX II gör livet enklare, och elegantare. Samtidigt som produkterna går att lita på.

– Vi har tagit fram en produkt som är anpassad för proffsen, och därmed uppfyller de höga krav som finns när man ska arbeta med den varje dag. För oss är hög kvalitet en självklarhet – ytorna ska vara slitstarka, produkterna ska ha en hög komfort och designen ska vara attraktiv. Vi lämnar inget åt slumpen, säger Marina Morell.