Sebastian Samuelsson tar med sig guld till världscupen

Sebastian Samuelsson är en av världens bästa skidskyttar med siktet inställt på guld i vinterns världscup. För att hjälpa Sebastian med sina förberedelser har FM Mattsson tagit fram en specialdesignad beröringsfri guldkran som kommer att följa med honom under hela säsongen.

Sebastian Samuelsson siktar alltid på guld. Ett eget vallateam är en grundförutsättning för en bra säsong. I år får han ännu mer proffshjälp med ett eget kranteam. Häng med guldkranen och Sebastian Samuelsson på deras resa mot den perfekta säsongen.

Guldkranen
Guldkranen med sin beröringsfria funktion minimerar risken för Sebastian att bli sjuk under säsongen. I många år har vi kunnat tvätta händerna med beröringsfria blandare på offentliga platser, men nu finns de även för hemmabruk. En funktion som är praktisk även i hemmen eftersom blandaren inte behöver beröras för att tvätta rent kladdiga händer. Utöver att det är bekvämt är detta också en fråga om renlighet och hygien. Samtidigt är guldkranen en påminnelse för Sebastian om målet i vinterns tävlingar – att ta guld.

Följ med på guldresan genom guldkranen.fmmattsson.com, Facebook, Instagram eller live.