Praktisk och estetisk uppgradering av Mora Rexx och Mora Inxx takduschpaket

Nu uppgraderas de två takduschpaketen Mora Rexx och Mora Inxx med så kallade reversibla överstycken, vilket gör det möjligt att enkelt byta mellan tak- och handdusch genom att vrida på flödesratten.

För att ytterligare förhöja duschupplevelsen integrerar nu Mora Armatur omkastaren, som tidigare satt på duschröret, i flödesratten i takduschpaketen för serierna Mora Rexx och Mora Inxx. Förutom förbättrad användarupplevelse bidrar det också till en mer elegant och stilren estetik.

Förutom att det är enklare och mer praktiskt att integrera omkastaren är det också estetiskt mer tilltalande och duschen befrias från överflödiga detaljer, säger Marina Thors Morell, produktchef Mora Armatur.

Mora Rexx Shower system kit är minimalistiskt med enkelhet i fokus. Duschpaketet kommer med ett flertal fördelar. Bland annat har duschblandaren försetts med en säkerhetsspärr vid 38° för att undvika att vattnet i duschen blir för hett. Både hand- och takduschen är energi och vattenbesparande. Mora Rexx Shower system kit är även utrustat med antikalksystemet ”Easy-Clean”, vilket gör att man slipper bekymret med att munstycket kalkar igen.

Mora Inxx Shower system kit förenar form och funktion på ett kompromisslöst sätt med rena, strikta linjer. Även Mora Inxx är utrustat med säkerhetsspärr, energi- och vattenbesparande munstycke samt antikalksystemet ”Easy Clean”.

Mora Rexx och Mora Inxx takduschpaket med reversibla överstycken finns i utvalda butiker från och med maj 2018.