Personliga kranar bland nyheterna på mässan Hem, Villa & Bostadsrätt

Inspiration och personlighet är ledorden när Mora Armatur ställer ut på mässan Hem, Villa &
Bostadsrätt i veckan. Bland de många nyheterna syns nytänkande modeller för den som vill
skapa ett unikt blickfång i sitt kök eller badrum.

Nyheterna inför höst och vinter är många – och unika. Med sin svarta färg sticker Mora One Coal och Mora Rexx Coal ut i köket eller badrummet. Mora Izzy har tre nya utföranden, där bland annat råmässing och en mörkare rustik finish märks i färgsättningen. De klassiskt kromfärgade kranarna finns kvar, flera av dem med nya spännande detaljer, även om de i mer traditionellt utförande självklart fortfarande syns i sortimentet.

Trenden går mot ett allt mer personligt inrett hem, där vi tydligt märker att människor vill kunna sätta sin egen touch på inredningen och skapa en helhetskänsla med alltifrån möbler och tapeter till just kranar och duschar. Det är något vi tagit fasta på när vi formgett våra nyheter, som sticker ut både vad gäller färg och form. Vi vill att alla ska kunna hitta en modell som passar i det egna hemmet och som dessutom kan bli det där unika blickfånget eller komplementet i inredningen, säger Malou Carlsson, marknadschef på Mora Armatur.

Under mässan samarbetar Mora Armatur med inredaren Mija Kinning, som finns på plats i montern under samtliga dagar för att svara på frågor kring inredning för kök och badrum. 

För mig har det personliga hemmet alltid varit det viktigaste, självklart kommer det alltid finnas trender men jag utgår alltid från dem som ska bo och leva i hemmen, säger Mija Kinning.

Under mässan finns Mija Kinning på plats i Mora Armaturs monter A12:51. Hon håller inspirationsföreläsningar och frågestunder vid följande tider:

 • Torsdag 11/10: kl. 16.00–16.15
 • Fredag 12/10: kl. 16.00–16.15
 • Lördag 13/10: kl. 11.30–11.45
 • Söndag 14/10: kl. 11.30–11.45
 • Hem, Villa & Bostadsrätt är Nordens största mässa för hemmet och anordnas på Stockholmsmässan i Älvsjö 11–14 oktober. Mora Armatur finns i monter A12:51, tillsammans med systervarumärket Damixa.

  För mer information vänligen kontakta:

  Malou Carlsson, marknadschef Sverige, malou.carlsson@fmm-mora.com, +46(0)250 59 64 33

  För högupplösta pressbilder vänligen besök Mora Armatur på MyNewsdesk:

  https://www.mynewsdesk.com/se/stories/search/images?query=mora+armatur&utf8=✓