Ole Sander ny vd för Damixa ApS

Ole Sander har utsetts till VD för Damixa APS och fortsätter i rollen som VD för Ostnor Danmark A/S. Ole har under det senaste året haft tjänsten som VD för Ostnor Danmark A/S. Tidigare har han arbetat som VD för Schneider Electric Danmark A/S och Lauritz Knudsen A/S.

I samband med att Ole tillträder sin tjänst den 19 juni 2014, tar han även plats i Ostnors koncernledning.

”Ole kommer att ha en viktig roll i arbetet med att utveckla vår position i Danmark samt att paketera erbjudandet med FM Mattsson, Mora Armatur och Damixa gentemot våra kunder. Vi är övertygade om att Ole, med sin bakgrund och personlighet, är rätt man för uppdraget”, säger Claes Seldeby, Ostnors VD och koncernchef.

”Ostnor och Damixa blir en fantastiskt fin kombination. Båda företagen har en lång historia och erfarenhet i branschen och har starka och välkända varumärken. Jag är säker på att vi kan lära oss mycket av varandra och fortsätta den positiva utvecklingen framåt, både tekniskt och kommersiellt”, säger Ole Sander.

Ole efterträder Lars Bladt, som lämnar bolaget per den 30 juni.

”Vi vill tacka Lars för en otroligt bra insats med att omstrukturera Damixa. Lars har verkligen gjort skillnad och vi önskar honom lycka till med kommande uppdrag”, säger Claes Seldeby.

För ytterligare information, kontakta Claes Seldeby, VD, Ostnor AB (publ.), +46 (0)250-596405.