Nya karaktäristiska färgvarianter av Mora One Miniprofi

Den sobra och eleganta blandarserien Mora One är resultatet av ett exklusivt samar-bete mellan Mora Armatur och Thomas Sandell, designer och arkitekt. Mora One Miniprofi, seriens storköksinspirerade blandare, uppdateras nu med nya färgalternativ på pipen: svart, vit, grå samt brun.

En blandare är en tydlig och funktionell inredningsdetalj som lyfter köket. Den stilrena designen hos serien More One, utvecklad för att passa det moderna hemmet, utökas nu fyra nya färger på piparna till Mora One Miniprofi, allt för att den ska kunna anpassas efter övriga detaljer och snickerier. I det ordinarie sortimentet finns blandaren sedan tidigare med transparent pip.

Mora One Miniprofi är en av seriens mest karaktäristiska kranar. Den märks verkligen i köket och därför är det roligt att nu kunna erbjuda alternativa färger på piparna så att kunderna kan välja efter eget tycke och smak, säger Malou Carlsson, marknadschef Mora Armatur.

Ett övergripande mål för Mora Armatur är att alla blandare ska bidra till en mer hållbar värld genom att spara så mycket vatten och energi som möjligt utan att tumma på komforten. Mora One Miniprofi har en omställbar flödesbegränsning och temperaturspärr samt en energi- och vattenbesparande strålsamlare. Resultatet blir minskad förbrukning av vatten och energi, vilket i förlängningen främjar såväl ekonomi som miljö.

Mora One Miniprofi finns hos välsorterade återförsäljare.