Ny kökskollektion från Mora Armatur

Lagom till jul släpper den svenska krantillverkaren Mora Armatur en hel serie nyheter för köket. Bland dem finns Mora Pullout, en stilren kromad blandare med utdragbar handdusch med möjlighet att skifta mellan vanlig vattenstråle och sköljstråle. Ytterligare en nyhet är den väldesignade Mora Cera Duo som är en ”cross over” mellan en klassisk köksblandare och en sensorstyrd kran.

Gemensamt för Mora Armaturs nyheter är att de tillför köket kvalitet och design samt gör
matlagning och disk lättare och bekvämare.

Samtliga nyheter finns i butik från och med vecka 51. Nedan följer information om respektive produkt.

Mora Pullout

En modern och stilren köksblandare med utdragbart duschhuvud med möjlighet att skifta mellan vanlig vattenstråle och sköljstråle. Mora Pullout har energisparande funktioner som bland annat kallstart och en energi- och vattenbesparande strålsamlare som kan spara upp till 30 procent av varmvattenförbrukningen. Kökskranen är även säker för barnen då vattnet aldrig blir skållhett.

Vid installation tillsammans med diskmaskin rekommenderar vi Mora Armaturs elektroniska diskmaskinsavstängning.

Pris i butik, Mora Pullout: 3990 SEK inkl. moms.

Mora Cera Duo

Mora Armatur fortsätter sin satsning på sensorstyrda blandare och släpper nu en kombination mellan en traditionell, väldesignad köksblandare och en sensorstyrd; Mora Cera Duo. Energisparande funktioner som bland annat kallstart och en energi- och vattenbesparande strålsamlare gör kranen extra miljövänlig. Med spaken fungerar den som vanligt men med sensorfunktionen erhålls en beröringsfri spolstart med begränsat vattenflöde. Mora Cera Duo finns med olika pipar samt med eller utan elektronisk diskmaskinsavstängning.

Sensorfunktionen gör blandaren mer hygienisk samtidigt som den är vattenbesparande och snäll mot miljön. Man väljer själv hur lång spoltid man vill ha samt hur varmt vattnet ska vara. Kranen har även ett städläge som gör att sensorn tillfälligt kopplas bort när kranen rengörs.

Pris i butik, Mora Cera Duo: Från 5250 SEK inkl. moms.

Mora NYXX

Design, kvalitet och funktion är Mora Armaturs kärna. Nu kommer två nya kökskranar; en i rak, stilren form samt en med rundare former. Man kan även välja om man önskar handtaget i krom eller i svart. Mora NYXX har kallstart och en energi- och vattenbesparande strålsamlare vilket gör kranen extra miljövänlig. I samband med lanseringen släpper Mora Armatur även varianter av kranen till badrum. Samtliga köksblandare är försedda med diskmaskinsavstängning.

Pris i butik, Mora NYXX: Från 3250 SEK inkl. moms.