Nu i svart – Mora Armatur lanserar den beröringsfria kranen MORA MMIX TRONIC BLACK

Mora Armaturs nya beröringsfria kran i en svart kulör kommer att höja designkänslan i ditt badrum samtidigt som den slår ett slag för miljön.

Uppdaterad 2020-01-16

MORA MMIX TRONIC BLACK är en cool och snygg kran att titta på som ger dig både design och funktion i ett.

På utsidan är kranen behandlad med PVD som gör ytan extremt tålig, hållbar och lätt att göra ren. På insidan finns all teknik integrerad i blandaren där den beröringsfria funktionen skapar en lyxig men också väldigt hygienisk produkt med fokus på energibesparing.

– En beröringsfri blandare är bekväm men också väldigt hygienisk eftersom den går i gång med hjälp av en sensor och ingen beröring behövs. Detta innebär att den minskar din vatten- och energiförbrukning, vilket kan ge en stor skillnad gentemot en vanlig blandare, berättar Malou Carlsson som är varumärkes- och sortimentschef på Mora Armatur.

Design i all ära – men vad finns bakom den snygga ytan?
Kranen har en lättanvänd temperaturspärr som minimerar risken för skållning och den levereras med ett batteri med lång livslängd, minst tre år vid normalt användande. Det innebär att det inte krävs någon elanslutning, kranen kan dock konverteras till nätdrift om så önskas. Och precis som resten av MORA MMIX-serien är blandaren helt tillverkad i ett miljövänligt blyfritt material.

– Dags att skämma bort dig själv, för du har visionerna och vi har kranen som kan förverkliga dina drömmar om ett lyxigt badrum, säger Malou Carlsson.