Mora Izzy i nya rockiga utföranden

Mora Armaturs eleganta blandare Mora Izzy, som i dag finns i ren krom, utökas nu med tre nya varianter: en med räfflade detaljer, en i råmässing samt ytterligare en med mörk industrikänsla. Vad de nya blandarna ska heta är ännu inte klart – det är upp till besökarna på Nordbygg-mässan att bestämma.

Mora Izzy är en blandare med en karaktäristisk, harmonisk form som ger köket ett design-lyft. I dag finns blandaren i utföranden för både kök och badrum. Nu utökas serien med fler färgvarianter, för ännu större valfrihet.

De nya blandarna har verkligen attityd. Färgerna och materialen blir den extra tuffa touchen i köket eller badrummet, vilket öppnar upp för möjligheten att verkligen göra sitt hem unikt. Vare sig man föredrar det rena, enkla eller det mer råa och industriella uttrycket kommer man att kunna hitta en blandare som passar, säger Marina Thors Morell, produktchef Mora Armatur.

Dagens kromvariant kompletteras med tre nya varianter: dels en blandare i obehandlad mässing och en mörk blandare med industrikänsla, som båda åldras och förändras med tiden, dels en med räfflade detaljer som ger ett rockigare intryck. Genom en enkel inställ-ning på baksidan av blandaren går det att förse Mora Izzy med endera fast eller svängbar pip. Den kommer även med EES energisparsystem och omställbar flödesbegränsning samt temperaturspärr. Allt detta är standard. Elektronisk eller manuell diskmaskinsavstängning kan väljas som tillbehör.

Under Nordbygg, som arrangeras på Stockholmsmässan 10–13 april, kommer de slutgiltiga namnen på de tre nya varianterna att bestämmas. Besökarna får via en tävling komma med sina bästa namnförslag via Facebook och Instagram.

Mora Armaturs monter på mässan är A04:38.

Mora Izzy lanseras under hösten 2018.