Mora Cera Duo Miniprofi ger storkökets fördelar i hemmet

Nu uppgraderas Mora Armaturs elektroniska köksblandare Mora Cera Duo till en storköksinspirerad blandare. Namnet är Mora Cera Duo Miniprofi och precis som tidigare modeller i serien kommer den med både sensorstart och traditionell spak.

I augusti 2018 lanseras Mora Cera Duo Miniprofi, en uppgradering av köksblandaren Mora Cera Duo. Den nya blandaren ger en professionell känsla och storkökets fördelar i hemmaköket.

Många kunder efterfrågar mer storköksinspirerade blandare. Miniprofin är anpassad storleksmässigt till det traditionella köket för att få plats under köksskåpen, men har i övrigt samma professionella fördelar som en sedvanlig storköksblandare, säger Marina Thors Morell, produktchef Mora Armatur.

Munstycket är löstagbart och kan enkelt varieras mellan olika strålbilder, koncentrerad stråle eller dusch, vilket underlättar köksarbetet. Med spaken fungerar blandaren som vanligt, men genom att hålla handen framför sensorn blir spolstarten beröringsfri med begränsat flöde. Sensorfunktionen gör blandaren mer hygienisk samtidigt som den är vattenbesparande.

Mora Cera Duo Miniprofi i krom med pip i svart silikon finns i utvalda butiker från och med augusti 2018.