Mora Armatur lanserar rustik tvättställsblandare till trädgården

Med fokus på det naturnära och enkla lanserar Mora Armatur tre nya produkter i serien MORA GARDEN. En industriell och rustik tvättställsblandare som flörtar med uteduscharnas snygga design samt två stycken stilrena toalettpappershållare i samma stil.

Nu är det dags att inreda utebadrummet i stugan med stil. Serien MORA GARDEN har designats med stor omsorg av Moradesignern Johan Lindberg för att kunna ge produkterna en personlig och industriell känsla.

Årets stora nyhet i serien MORA GARDEN är den handtillverkade tvättställsblandaren som är gjord av sammanfogade rördelar, som gör att den går hand i hand med uteduscharnas unika form. Blandaren har ett rustikt och stilrent utseende och finns i en grå och svart nyans.

För mig är det viktigt att hitta en kombination av form, funktion och kvalitet. Att skapa något som kan ge en personlig, unik och vacker känsla i trädgården. Lyfta ett tråkigt utrymme och göra det mer funktionellt, där nyckeln är enkelhet, berättar designern Johan Lindberg om serien MORA GARDEN.

Det enkla är det allra bästa
För att förbereda för ett skönare uteliv kopplas blandaren enkelt ihop med en trädgårdsslang, med slangkoppling ¾” och monteras i en bänkskiva som är max 60 mm tjock. Vredet på sidan av blandaren används för att enkelt styra flödet på vattnet.

Tillbehör som kompletterar
I ett litet utrymme är det ofta de små detaljerna som gör skillnad. Nu lanserar Mora Armatur även två snygga och stilrena vägghängda pappershållare med plats för en eller två toalettrullar. Den industriella och rustika stilen hjälper till att lyfta badrummet och fullända den råa och kraftfulla stilen.

Inred för uteliv
Komplettera ditt liv i trädgården med en utedusch eller kran till uteköket i samma stil och nyans som tvättställsblandaren.


Produkter i serien Mora Garden finns att köpa online via www.moraarmatur.se samt hos vissa utvalda återförsäljare.