Mora Armatur lanserar ny designkollektion till badrummet

Nu breddar Mora Armatur sitt sortiment med Mora X Collection – en helt ny kollektion av badkar, tvättställ och speglar av högklassiga material och med tidlösa former för privata liksom offentliga miljöer. Den nya designkollektionen kommer i en mångfald av olika färger, material och former, från klassisk till modern stil. Produkterna samspelar perfekt med Moras blandare, men står även självsäkert på egna ben.

Sedan 1927 har Mora förbättrat och förstärkt vattenupplevelsen för miljontals människor med sina blandare, där balansen mellan design, kvalitet och funktion är optimal. Med inspiration från det svenska naturlandskapet kombinerat med decennier av forskning och utveckling lanserar Mora nu ett inredningssortiment i syfte att ge badrummet ett mer sömlöst utseende.
 
– Det räcker inte med att göra ett område bra och vara ledande inom det om helheten inte harmoniserar. Därför lanserar vi nu Mora X Collection som en förstärkning till Moras blandare och klassiska designgrund. Den nya kollektionen vilar på vårt intuitiva sätt att designa nya produkter, där vi kombinerar spjutspetsteknik samtidigt som vi tar tillvara på våra traditioner, säger Marina Morell, varumärkeschef för Mora Armatur.
 
Kollektionen består av olika serier badkar (MARE och LAVA), tvättställ (LAVA), speglar (CAVA, CARA och SOLO) samt tillbehör som passar utmärkt till Mora Armaturs kranar och duschar i designserien INXX II, REXX och IZZY. X Collection finns i flera olika utföranden med en mängd olika färg- och materialval. På så vis blir det enkelt att låta sin personlighet avspeglas i badrummet, så att varje produkt upplevs som en naturlig del av hemmet. Ambitionen är att göra badrummet till något mer än en plats där man tvättar sig – en avstressande fristad där dagen kan startas och avslutas i lugn och ro. 
 
– Den nya kollektionen skapar ett badrum eller spa, där form, funktion och detaljer knyts ihop till en harmonisk helhet. Målet är, som med alla våra produkter, att skapa vackra, dynamiska och funktionella produkter som ger en ren, äkta och hållbar vattenupplevelse, säger Marina Morell.
 
Den nya kollektionen introduceras successivt runt om i landet med start i maj.

Läs mer om våra produkter i vårt sortiment X Collection.
———————————–