Lyxigt liv i svart med Mora Armaturs nya beröringsfria kran MMIX Tronic

Nu är det dags för badrummet att stå i fokus. Mora Armatur lanserar en beröringsfri kran i en svart kulör, som kommer att höja designkänslan i ditt badrum samtidigt som den slår ett slag för miljön.

Mora MMIX Tronic black är en beröringsfri hygienisk kran från Mora Armatur som ger dig både design och funktion i ett. Genom att planera, möblera och inkludera kranen i badrumsrenoveringen så kan du verkligen skapa något personligt och unikt av ditt badrum.

– Mora MMIX Tronic är verkligen en cool och snygg kran att titta på. Med den lyxiga beröringsfria funktionen skapar den inspiration till drömbadrummet de luxe. Skäm bort dig själv, för du har visionerna och vi har kranen som kan förverkliga dina drömmar av ett lyxigt badrum, säger Malou Carlsson som är varumärkes- och sortimentschef på Mora Armatur.

Kranen är behandlad på utsidan med PVD som gör ytan extremt tålig, hållbar och lätt att göra ren.

Design i all ära – men vad finns bakom den snygga ytan?

Med hjälp av en sensor som känner av när du för händerna under kranen så startar vattenflödet tills dess att du tar bort händerna igen. Detta gör det smidigt även för mindre barn att kunna tvätta händerna själva. Kranen är även enkel att spärra maxtemperaturen på, vilket minimerar risken för skållning.

Kranen levereras med ett batteri med lång livslängd, minst tre år vid normalt användande. Det innebär att det inte krävs någon elanslutning (dock finns det som en variant om så önskas). Och precis som resten av Mora MMIX-serien är blandaren helt tillverkad i ett miljövänligt blyfritt material.

– En beröringsfri blandare är bekväm och också väldigt hygienisk eftersom den går i gång per automatik och ingen beröring behövs. Detta innebär att den minskar din vatten- och energiförbrukning. Vilket kan ge en stor skillnad gentemot en vanlig blandare, berättar Malou.

Mora MMIX Tronic kommer att finnas i butik från och med januari 2020.