Lättmonterad justerbar takdusch

FM Mattsson lanserar nu en takdusch med teleskopfunktion som du enkelt kan höja och sänka så att den passar alla. Installationen är mycket enkel och inga rör behöver kapas.

Nu kan både den långa tonårssonen och hans lite kortare mamma ställa in takduschen på sin höjd utan att behöva mötas på halva vägen. En dusch för alla, barn som vuxna, oavsett storlek. Monteringen är mycket enkel och du behöver inte kapa några rör överhuvudtaget vid installationen. I den medföljande handduschen blandas vattnet med luft vilket ger en behaglig stråle.

Nytt dusch-set med flexibla fästen
Vi vill även passa på att tipsa om vårt dusch-set, Gardaseriens andra nykomling. Det har flexibla väggfästen så att du slipper kakla om och borra nya hål för att sätta upp det – det är bara att använda de gamla hålen. Och med den praktiska tvålhyllan och slangen i metall blir badrummet som nytt. Välj mellan en eller tre behagliga strålar.

Bild höger:
Renovera vardagssmart. Den nya duschen i Gardaserien har flexibla fästen vilket gör att du slipper borra i kaklet för att sätta upp den. Cirkapris 1 450 kronor, FM Mattsson.

Bild vänster:
Ställbar höjd. Nu finns det en flexibel takdusch där inga rör behöver kapas vid installationen. Cirkapris 6 990 kronor, FM Mattsson.

För ytterligare information kontakta Lotta Bergqvist, 08-400 255 15, lotta@perpr.se.

Högupplösta bilder, fakta och prisuppgifter på alla blandare hittar du på www.perpr.se/bildbank.