Kolsvarta Mora Rexx Coal ger köket en exklusiv touch

Essensen av Mora Rexx andas skandinavisk design och funktionalitet, med ett fokus på minimalism och enkelhet Nya Mora Rexx Coal är seriens nya tillskott – en klassisk kol-svart blandare som tar en självklar plats som blickfång i köket eller badrummet. Man kan nu välja mellan fyra olika utföranden av Mora Rexx – den nya i Coal, krom, krom/svart samt krom/guld.

Nya Mora Rexx Coal är en tillspetsad förlängning av den populära serien Mora Rexx. Den stilrena formen utgör som alltid grunden, sedan adderas extra attityd i den nya mörka färg-sättningen.

När vi nu utökar Mora Rexx-sortimentet får våra kunder nu ännu större möjligheter att verkligen göra sitt kök eller badrum unikt, genom att välja sin egen accentfärg och på så sätt ge hemmet en extra personlig prägel. Just Mora Rexx Coal i kolsvart har ett stramt och elegant utseende med en mycket tålig finish, säger Marina Thors Morell, produktchef Mora Armatur.

Mora Rexx är framtagen för att lyfta “de små rörelsernas design” med ett strängt geome-triskt och enkelt formspråk för att passa in i moderna miljöer. Med omsorg om detaljerna och balans i proportionerna är den enkel att rengöra och hantera.

Mora Rexx Coal är, liksom de övriga köksblandarna i serien, utrustad med en diskret integre-rad diskmaskinsavstängning, EES energisparsystem, omställbar flödesbegränsning samt temperaturspärr. Allt detta resulterar i minskad vatten- och energiförbrukning, vilket både sänker energikostnaderna och gör en viktig insats för miljön.

Mora Rexx Coal finns i utvalda butiker från och med maj 2018.