Högt & lågt med Garda!

Nu breddar vi sortiment i den populära och stilsäkra serien Garda.
En köksblandare med låg pip och en hög tvättställsblandare, båda med ambitionen att förhöja inredningens totala intryck.

För kök & bad – två nya modeller i serien Garda

FM Mattsson tillverkar vardagssmarta vattenkranar för alla, oavsett stil så finns det något att hitta. Moderna kranar med hög kvalitet, både på utsidan som insidan. Nu breddar vi sortimentet i den populära och stilsäkra serien Garda. En köksblandare med låg pip och en hög tvättställsblandare, båda med ambitionen att förhöja inredningens totala intryck.

Valet av kran faller ofta på vad man har för smak och inredningsstil, men det finns även praktiska faktorer som spelar in. Köksblandaren Garda har utvecklats med låg pip, vilket är användbart för dig som tillexempel har överskåp ovanför diskbänken. Den nya höga tvättställsblandaren passar perfekt för dig som vill ha ett fristående handfat.

Produktserien Garda, moderna kranar med smarta lösningar.
Garda är en kranserie som kännetecknas av ett strikt och avskalat formspråk.
Produkterna har en mjukstängning och keramisk tätning som standard. Det betyder att du har en smidig och mjuk stängning och att du slipper droppande kranar och störande ljud i vattenledningar, (så kallade tryckstötar). Med ecostrålsamlare sänker du automatiskt vattenförbrukningen, detta med bibehållen komfort.