Hållbarhet och svensk kvalitet när Mora Armatur och Damixa ställer ut på Stockholm Furniture Fair

En återanvänd monter, en stor dos inspiration och produkter av högsta kvalitet för kök och badrum. När Mora Armatur och Damixa ställer ut på Stockholm Furniture Fair står hållbarhet och svensk kvalitet i fokus.

I mässammanhang handlar det ofta om att inför varje mässa tänka nytt och slå på ännu större än förra gången. Mora Armatur tänker i högsta grad både nytt och större – och gör det genom att använda samma monter som tidigare. Med sin ombonade monter, designad av inredningsproffset Mija Kinning, vill Moraföretaget slå ett extra slag för hållbarhet.

För oss är det självklart att återanvända en monter som vi tycker om, som fungerar och som vi vet uppskattas av våra besökare. Här kommer alla våra produkter till sin rätt i en hemtrevlig miljö och på så sätt kan vi även väcka inspiration hos den som ska inreda hemma. Dessutom är återanvändandet självklart med tanke på vårt hållbarhetsarbete. Precis som för våra produkter handlar det om hög kvalitet och god design som kan användas under lång tid, säger Malou Carlsson, marknadschef på FM Mattsson Mora Group.

I montern nns många produktnyheter från Mora Armatur och Damixa. Här nns nytänkande modeller för den som vill skapa ett unikt blickfång i sitt kök eller badrum. Genom olika färger och former blir Mora Armaturs kranar och duschar en spännande del av inredningen.

Vi märker tydligt att människor vill kunna sätta sin egen touch på inredningen och skapa en helhetskänsla med alltifrån möbler och tapeter till just kranar och duschar. Det är något vi tagit fasta på när vi formgett våra nyheter, som sticker ut både vad gäller färg och form. Vi vill att alla ska kunna hitta en modell som passar i det egna hemmet, säger Malou Carlsson.

Under mässan samarbetar Mora Armatur med inredaren Mija Kinning, som nns på plats i montern torsdag, fredag och lördag för att svara på frågor kring inredning för kök och badrum.

Under lördagen fnns även Eva-Lott Långberg, kock bland annat känd från Sveriges mästerkock, på plats i montern för att bjuda på goda tilltugg.

Stockholm Furniture Fair är världens ledande event för skandinavisk design och anordnas på Stockholmsmässan i Älvsjö 5–9 februari. Mora Armatur fnns i monter AG:69 tillsammans med sitt systervarumärke Damixa.

För ytterligare information, kontakta

Malou Carlsson, marknadschef Sverige,

malou.carlsson@fmm-mora.com, +46(0)250 59 64 33