Fokus på nyheter när Mora Armatur och Damixa ställer ut på inredningsmässa

Nya färgsättningar, nya produktserier och ett nytt fokus på det personliga hemmet. Det är mycket som är nytt när FM Mattsson Mora Group, med sina varumärken Mora Armatur och Damixa, ställer ut på mässan Hem, Villa & Bostadsrätt.

FM Mattsson Mora Group presenterar ett rekordstort antal nyheter och lanseringar under kommande höst och vinter. Mora Armatur presenterar exempelvis tre nya färgsättningar på favoriten Mora Izzy, liksom nya modeller i serierna Mora One och Mora Rexx. Hos Damixa syns den nya serien Silhouet, som lagom till mässan även den kompletteras med tre nya färgvarianter, vid sidan av den klassiska kromfärgade kranen.

Det ska bli så spännande att se hur våra nyheter tas emot av besökarna. Vi har jobbat stenhårt med varje modell och har aldrig tidigare haft så många nyheter att presentera vid ett och samma tillfälle. Förutom att nyheterna är nya produkter i sig, visar de även vårt fokus på det personliga hemmet. Vi märker den trenden tydligt, att allt fler vill kunna göra kranen till en del av inredningen på samma sätt som de skapar sin egen stil med hjälp av möbler, tapeter och annan inredning. Allt ska hänga ihop och skapa en helhet. Det är något vi tagit fasta på när vi formgett våra nyheter, som sticker ut både vad gäller färg och form. Vi vill att alla ska kunna hitta en modell som passar i det egna hemmet och som dessutom kan bli det där unika blickfånget eller komplementet i inredningen, säger Malou Carlsson, marknadschef på FM Mattsson Mora Group.

Under mässan samarbetar Mora Armatur även med inredaren Mija Kinning, som finns på plats i montern under samtliga dagar för att svara på frågor kring inredning för kök och badrum. Hon håller inspirationsföreläsningar och frågestunder i montern vid följande tider:

 • Torsdag 11/10: kl. 16.00–16.15
 • Fredag 12/10: kl. 16.00–16.15
 • Lördag 13/10: kl. 11.30–11.45
 • Söndag 14/10: kl. 11.30–11.45
 • Hem, Villa & Bostadsrätt är Nordens största mässa för hemmet och anordnas på Stockholmsmässan i Älvsjö 11–14 oktober. Mora Armatur och Damixa finns i monter A12:51.

  För mer information om FM Mattsson Mora Group, vänligen se: www.fmm-mora.com

  För ytterligare information, kontakta

  Malou Carlsson, marknadschef Sverige, malou.carlsson@fmm-mora.com, +46(0)250 59 64 33