FM Mattsson presenterar ny dusch i populära 9000E-serien

Uppföljaren till en av Sveriges mest sålda dusch och kranserie kompletteras med ytterligare en dusch till den redan breda paletten.
Den nya duschen är ett gediget bygge och utrustad med en rad smarta funktioner. Samtidigt lanseras en genialisk och efterlängtad schampohylla för säkerhetsblandaren 9000E.

9000E-serien förfinas och kompletteras ständigt. Ergonomi och ekologi går hand i hand med kvalitet och god design. Serien har utmärkt sig på flera områden inom miljöhänsyn och säkerhetstänkande och samma egenskaper har eftersträvats i framtagandet av den nya duschen. Ingen detalj har lämnats åt slumpen och duschen ger ett mycket robust intryck.

 – FM Mattsson står för hög kvalitet, tradition och innovativa lösningar. All kunskap och erfarenhet som vi samlat på oss manifesteras i 9000E-serien. Därför är vi nu glada och stolta över att kunna presentera ytterligare en dusch som lever upp till våra egna högt ställda förväntningar, och dessutom till ett för konsumenten väldigt attraktivt pris, säger Arne Jonsson, varumärkesansvarig, FM Mattsson.

 Duschen består av en handdusch samt duschstång och har flera smarta lösningar. Precis som för övriga duschar från FM Mattsson har den nya duschen utrustas med EcoFlow-systemet som begränsar vattenåtgången till max 9 l/minut med bibehållen komfort. Med ett enkelt knapptryck anpassas höjden på duschhandtaget och stången har ett reglerbart övre väggfäste vilket innebär att gamla borrhål kan användas vid montering.