FM Mattsson på plats på Vasaloppsmässan 2020

​Självklart finns FM Mattsson på plats under Vasaloppsmässan 19 februari – 1 mars, för att visa upp sina kvalitetsblandare och svara på frågor. Mässan ligger i direkt anslutning till Vasaloppets klassiska målgång och beräknar locka hundratusentals besökare.

På hemmaplan i Mora hittar vi FM Mattssons fabrik som tillverkar högkvalitativa blandare som är framtagna för proffsen. FM Mattssons är i dag ett varumärke som är en storsäljare i båda nordiska hem och i mer offentliga miljöer som skolor, sporthallar och hotell, mycket tack vare produkternas kvalitet och de stora energibesparingar som blandarna medför.

– Denna mässa är rolig att jobba på, en riktig folkfest som stärker bygden och sätter Mora på kartan. I år kommer vi att visa upp ett brett sortiment av våra blandare. Allt från våra bästsäljande produkter till våra beröringsfria blandare och självklart finns vi på plats för att ge tips och råd kring valet av en ny blandare, säger Louise Helgosson, marknads- och produktkoordinator på FM Mattsson.

I samma monter hittar vi även designvarumärkena Damixa och Mora Armatur som finns under samma koncern som FM Mattsson. Vasaloppsmässan är öppen under hela vinterveckan 19 februari – 1 mars.​ Läs mer om öppettiderna här.

Välkommen till Vasaloppsmässan och prata blandare med oss på FM Mattsson, rörmokarens val!