FM Mattsson är stolt sponsor till Sebastian Samuelsson

FM Mattsson inleder ett samarbete med skidskytten och OS-medaljören Sebastian Samuelsson. Sebastian är en bra förebild som står för vinnaranda, målmedvetenhet och prestation vilket vi på FM Mattsson gärna vill bli förknippade med.

– Det är otroligt glädjande att vi nu kan starta det här samarbetet med Sebastian. Han har en tydlig vilja och vision med vad han vill nå och hur han ska nå dit. Det handlar om ärlighet, rent spel, en övertygelse om att hårt jobb alltid lönar sig och att allt är möjligt. Just de ledorden ligger också nära till hands för oss på FM Mattsson. Därför är jag övertygad om att vårt samarbete kommer att bli både givande och inspirerande, säger Fredrik Skarp, vd för FM Mattsson Mora Group.

Även Sebastian Samuelsson ser fram emot det nya samarbetet.

– Det känns fantastiskt bra att inleda ett samarbete med ett så framgångsrikt och stabilt varumärke som FM Mattsson. Vi har i grunden samma värderingar vilket är en förutsättning för ett framgångsrikt samarbete och för att jag ska kunna bedriva en bra elitsatsning mot målet att bli världens bästa skidskytt, säger Sebastian Samuelsson.