FM Mattsson 9000E II säkerhetsblandare i ny design

FM Mattsson 9000E II säkerhetsblandare för bad och dusch är en äkta svensk klassiker i ny tappning. Blandaren förenar en slimmad design med smart miljöteknik som garanterar en jämn och säker temperatur. En inbyggd flödesspärr sparar vatten och energi utan att tumma på komforten. FM Mattsson 9000E II säkerhetsblandare finns för dusch och/eller badkar.

Efter snart 150 år i branschen vet FM Mattsson att människor värderar olika saker när det kommer till blandare. En del prioriterar formspråk och yta medan andra främst tänker på funktion. Ytterligare några sätter miljön först. Den nya säkerhetsblandaren FM Mattsson 9000E II svarar på alla dessa behov och FM Mattsson förenar här form, funktion, miljö och ekonomi.

– Den nya, nättare formen är en förfining av en av våra riktiga klassiker, FM Mattsson 9000E. Säkerhetsblandaren för dusch och bad bygger på en beprövad funktionalitet som ger en bra användarkomfort, säger Ola Persson, marknadskommunikationschef, Ostnor i Mora.

E i 9000E står för EcoSafe® som är ett helhetskoncept där mesta möjliga miljöhänsyn tas i varje steg i blandarens liv, från utformning och materialval till produktion, transporter, användning och återvinning.


Rekommenderat konsumentpris:


FM Mattsson 9000E II säkerhetsblandare för badkar, 3 100 kr.
FM Mattsson 9000E II säkerhetsblandare för dusch, 2 260 kr.
FM Mattsson 9000E II säkerhetsblandare Vaska, 2 390 kr.


För ytterligare information och pressbilder, vänligen kontakta: 

Peter Wennerstein, Marknadsdirektör 0250 59 64 46.