Fixa kranen med mobilen

Nu lanserar FM Mattsson den optimalt mobilanpassade hemsidan som gör livet enklare för både rörmokare, återförsäljare och hemmafixare.

Vare sig man är proffs eller amatör finns allt som kan tänkas behövas i informationsväg på FM Mattssons nya mobilanpassade hemsida.

För rörmokare och andra hantverkare finns till exempel FM Mattssons hela produktkatalog med mått och modeller ihop med drifts- och skötselanvisningar. När produkter uppdateras eller något nytt läggs till skickas varje natt uppgifterna automatiskt till webbservern. Produktkatalogen innehåller därför alltid dagsfärsk information.

Fördelarna med den nya hemsidan för återförsäljare är att de lätt kan visa en mängd olika bilder och snabbt få fram de uppgifter som behövs för att enkelt kunna hjälpa kunder.

Hemmafixaren har självklart också nytta av hemsidan. De hittar bland annat FM Mattssons smarta kranskola med enkla instruktionsfilmer om hur man till exempel byter packningar och lagar läckande blandare. Här finns också en funktion som baserat på användarens position upplyser om närmaste återförsäljare och ger färdbeskrivning dit.

Hemsidan nås via en länk som automatiskt kommer upp när man via sin mobil surfar in på fmmattsson.se. På den nya sidan nås den centrala informationen paketerad på ett lättanvänt och tillgängligt sätt, anpassad för mobiler och läsplattor. Det går också att komma in på den mobilanpassade sidan genom direktlänken m.fmmattsson.se.

För ytterligare information vänligen kontakta
Olivia Kukacka, 08-400 255 17, olivia@perpr.se.