Elegant badrum med Damixas inbyggnadsblandare

Damixa utökar sitt sortiment i Sverige med inbyggnadsblandare för badrum. Njut av stilren, elegant dansk design där reglage och duschar är synliga medan övriga delar är inbyggda i väggen.

Efterfrågan på inbyggda badrumslösningar ökar och allt fler vill ha mer stilrena badrum med dolda installationer. Därför har kvaliteten och behovet hos såväl installatörer som konsumenter varit vägledande i utvecklingen av dessa produkter.

Damixa är ett varumärke med tidlös och stilren design, vilket gör att blandarna passar i många olika badrum. Nu är vi extra glada över att kunna presentera en ny typ av blandare som ger ett ännu mer rent, enkelt och minimalistiskt utryck, säger Søren Braae, produktchef för Damixa.

Inbyggd elegans
Inbyggnadsblandarna för dusch finns i två olika designutföranden – Silhouet och Bell. Båda serierna innehåller en termostatblandare för en inbyggd installation samt en tak- respektive handdusch för väggmontering. För tvättstället finns de inbyggda blandarna i serien Merkur. Produkterna har en rad olika unika egenskaper som förbättrar komfort och säkerhet, som en temperaturbegränsare för att undvika skållning, kallstartsfunktion och Eco Safe som minskar vattenförbrukningen.

Allt kommer i ett paket – både de synliga delarna och det som ska byggas in i väggen. Säker Vatten har godkänt manualen och genom att det finns en säkerhetsbox som fungerar som ett läckageskydd i väggen blir den inbyggda installationen lika säker som en vanlig traditionell montering, berättar Søren Braae. Säkerhetsboxen är givetvis typgodkänd, avslutar han.