Bell Pro – en ny blandare med känsla av harmoni

Damixa lanserar nu en vacker och funktionell köksblandare med en löstagbar flexibel pip. En blandare med fina böjda former som skapar harmoni och bidrar till en god känsla i köket.

Damixa Bell Pro tillhör den mjuka och inbjudande designserien Bell, där nedre delen av blandaren får känslan av att kranen flyter vackert ut över diskbänken. Med en löstagbar pip blir Bell Pro både en praktisk och flexibel blandare som underlättar rengöring av stekpannor, kastruller och större diskhoar.

– Jag är stolt att få presentera vår nya vackra och praktiska blandare Bell Pro. Främst för formen och de känslor den väcker, men också att vi kombinerat form, funktion och ett hållbarhetsperspektiv. Jag har själv en tidigare modell hemma och vill inte vara utan den, berättar Ulf Stenfeldt försäljningschef på Damixa.

Dansk design står för att funktion och tidlös form ska gå hand i hand. Den harmon-iska formen på Bell köksblandare får därför inte störas av synliga vred för diskmaskinsavstängning, vilket vi normalt har i Sverige. Därför skapade Damixas ingenjörer en ny, smidig och estetisk lösning med ett litet grepp på baksidan av kranen som fortfarande gör det lätt att stänga av och på vattnet till diskmaskinen.

Damixa Bell Pro bygger på Damixas standardkomponenter vilket ger en trygg service under lång tid framöver. Alla blandare i serien Bell har Damixas unika X-Change system som underlättar snabba byten och service.

Damixa Bell Pro börjar levereras ut till butikerna med start i början av september 2019.