Barnsligt enkelt med ny sensorblandare från Mora Armatur

Mora MMIX Tronic är en ny sensorstyrd blandare i en design som passar moderna badrum.
Beröringsfria blandare har sitt ursprung i offentliga miljöer, men börjar mer och mer hitta
in i det moderna hemmet. En sensor känner av när man har händerna under blandaren, då
startar vattenflödet till dess du tar bort händerna. Hygieniskt, energieffektivt och barnsligt
enkelt.

Mora MMIX Tronic är också anpassad för att vara säker även för de minsta användarna. Det är enkelt att spärra maxtemperaturen, vilket minimerar risken för skållning. Man behöver inte heller oroa sig för att man går hemifrån med vattnet rinnande eftersom kranen stänger av sig själv när man tar bort händerna.

Blandaren levereras med ett batteri med lång livslängd, minst tre år vid normalt användande. Det innebär att det inte krävs någon el för att installera den. Om man hellre vill ansluta den till ett elnät så går även det. Precis som resten av Mora MMIX-serien är blandaren helt tillverkad i blyfria material.

– Mora MMIX Tronic är tack vare sin nya teknik och dess design extra enkel att använda. En driftsäker blandare som förenklar användandet och samtidigt spar både pengar och miljö, berättar Peter Wennerstein, marknadsdirektör på Ostnor i Mora.

Rekommenderat konsumentpris: 2 695 kr.

Om Mora Armatur

Mora Armatur har i över 80 år erbjudit kranar för konsumenter med känsla för stil och kvalitet. Företaget kännetecknas av nytänkande, enkelhet och äkthet. Med väldesignade och funktionella produkter tänker vi både på miljö och välbefinnande för konsumenten. Mora Armatur erbjuder det senaste inom produktutveckling och innovation.

För ytterligare information och pressbilder,
vänligen kontakta: Peter Wennerstein,
Ostnor (Mora Armatur/ FM Mattsson), peter.wennerstein@ostnor.com, 0250-59 64 46.